Dineren voor groepen

Home » Dineren voor groepen

Dineren met internationale allure

Bij Hudson kun je met een groep vanaf 20 personen terecht voor diverse menu’s. Zo kun je bij ons kiezen voor een BBQ, diverse keuzemenu’s, een walking dinner en de Hudson Tasting (alleen bij het afhuren van de gehele locatie).

De Hudson chefs maken binnen al deze mogelijkheden de heerlijkste gerechtjes voor jullie gasten.

Keuzemenu’s

Met een groep dineren? In de comfy en casual setting van Hudson voelt iedereen zich thuis. Hudson biedt een aantal keuzemenu’s met all time favorite gerechten. Deze serveren we naar wens als losse gerechten of op grote planken in het midden van de tafel. Er wordt een gedeelte van het restaurant gereserveerd voor jullie gezelschap. En heb je iets bijzonders te vieren? Ons team maakt er met liefde een celebration dinner met een gouden randje van.

Meer informatie p

Walking dinner

Met een groter gezelschap ongedwongen dineren. Met een walking dinner kunnen de gasten lekker rondlopen en kletsen met elkaar, terwijl de Hudson crew langskomt met kleine Hudson signature gerechtjes. Het walking dinner is onderverdeeld in starters, hoofdgerechtjes en sweet stuff. De gerechtjes eet je naar wens staand of zittend aan tafel op. Casual en easygoing.

Meer informatie p

Pin It on Pinterest

Reserveren