Bedrijfsfeest Exclusief

Home » EVENTS » Bedrijfsfeest Exclusief

Een imposante locatie voor uw exclusieve bedrijfsfeest

Hudson Restaurant & Events is de nieuwste parel van Den Haag. Een imposante locatie met internationale allure. Het  pand oogt als een hip New York’s pakhuis en de inrichting is ronduit spectaculair te noemen. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen de nodige stijl en sfeer. Een foodcourt met acht open keukens geeft een culinaire foodhall beleving en de enorme eilandbar is een ware eyecatcher.

Hudson Restaurant & Events is geheel of gedeeltelijk beschikbaar  voor zakelijke events en meetings. Met de vide en afgesloten ruimte Club47 erbij biedt Hudson Restaurant & Events mogelijkheden voor groepen van 20 tot 1500 personen.

Hudson Restaurant & Events is door de ligging nabij de A4 en A20, zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Ook  hebben we jarenlange ervaring in huis als het gaat om het uitdenken en organiseren van events en concepten. Wij denken graag creatief met u met u hoe we de juiste snaar kunnen raken van uw gasten.

  • High-End event locatie voor groepen van 20 tot 1500 personen
  • Compleet ingericht en voorzien van de nieuwste techniek – geen inhuur nodig
  • Met acht keukens en gepassioneerde chefs, breed en hoogwaardig food aanbod
  • Hoog serviceniveau
  • Goede bereikbaarheid, centrale ligging
  • Gratis parkeergelegenheid

Bekijk gallery locatie.

Pin It on Pinterest

Reserveren