ABOUT HUDSON RESTAURANT & EVENTS

Home » ABOUT HUDSON RESTAURANT & EVENTS

Tasty Food with an American Bite

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Op de menukaart Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, Steaks, Skewers en de beroemde Hudson Burgers. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

De 1e vestiging van Hudson wordt in het Statenkwartier van Den Haag geopend in 2009 en is binnen no time hotspot van locals en expats. Het succes wordt uitgerold in de Randstad.

In 2018 heeft de organisatie Hudson Beach geopend op het Zuiderstrand van Kijkduin. Een frisse California Style beachclub met een laid-back vibe. Op de kaart de populaire Hudson dishes aangevuld met heerlijke beachfood gerechtjes to share. De beachclub is geopend van medio maart tot medio oktober voor ontbijt, lunch, borrel, diner en events.

In 2019 heeft de organisatie tevens het lunch & bakery concept; Hudson Coffee gelanceerd in Leiden. Met gerechten als Mexican Mackarel, Philly Cheese Steak Sandwich Toast met Smashed Avocado, komt ook bij Hudson Coffee de all American experience goed tot zijn recht. Alle gerechten van de kaart worden tevens met liefde ingepakt als take away lunch voor de young urban professionals met een voorkeur voor een quick en healthy lunch.

Wij zijn ontzettend trots en blij om de 11e en tevens grootste Hudson vestiging te zijn aan de rand van Den Haag. Wij als Hudson Restaurant & Events voeren dezelfde kaart als de andere restaurants aangevuld met ovenheerlijke crispy Italian pizza’s en ontzettend veel mogelijkheden voor kleine en grote events. Tenslotte maken we ook onze allerkleinste gasten blij tijdens een bezoek met ons kinderspeelparadijs waar zij tijdens het bezoek heerlijk in kunnen spelen.

A proper introduction

Hudson TV op Instagram

Meer zien van Hudson? Hudson TV is te volgen via het Instagram account van Hudson! Klik op button hieronder om naar het Instagram-account van Restaurant Hudson te gaan. Volg het account om ook toegang te krijgen tot Hudson TV.

Pin It on Pinterest

Reserveren