IN DE BUURT

Home » IN DE BUURT

In de buurt

Een bezoek aan Hudson Restaurant & Events is goed te combineren met diverse activiteiten in de buurt. Zo ligt Hudson Restaurant & Events gelegen aan natuurgebied ‘De Uithof’, is het strand van Kijkduin op steenworpafstand en zijn er diverse pretparken, musea, vakantieparken en nog veel meer leuks in de buurt te vinden.

Wandelen in natuurgebied ‘De Uithof’
Wanneer je het parkeerterrein van Hudson Restaurant & Events afloopt, loop je regelrecht natuurgebied ‘De Uithof’ in. Dit mooie natuurgebied kenmerkt zich door de grote variatie aan natuur. Zo zijn er maar liefst 355 verschillende soorten planten, vissen en vogels te ontdekken. Ook zijn de robuuste Schotse Hooglanders te bewonderen! Kom na een vroege wandeling op zondagmorgen lekker brunchen bij Hudson Restaurant & Events of na een middagwandeling heerlijk dineren!

Dagje strand (Kijkduin)

Op nog geen 15 min. rijden van Hudson Restaurant & Events bevindt zich het strand van Kijkduin, waar het heerlijke toeven is. Hoe lekker is het dan om na een mooie strandwandeling of een dagje zonnen op het strand, bij BarnHudson Restaurant & Events47 aan te schuiven om te dineren?

Drievliet
In Den Haag (22 min. rijden) vind je het superleuke familiepretpark Drievliet. Naast familieattracties zijn er ook attracties speciaal voor de allerkleinsten, spectaculaire shows en sensationele ‘Thrill Attracties’. Kom na een dagje Drievliet dineren bij Hudson Restaurant & Events en maak er helemaal een onvergetelijke dag van voor de hele familie!

Omniversum
Op nog geen 20 minuten rijden van Hudson Restaurant & Events bevindt zich het grootbeeld filmtheater Omniversum. In het Omniversum beleef je film kijken in een geheel nieuwe dimensie. Het scherm staat als een halve bol om het publiek, waardoor je het gevoel hebt letterlijk in de film te zitten. Prikkel al je zintuigen en combineer een filmmiddag/-avond met een bezoek aan Hudson Restaurant & Events.

Het Museon
In Den Haag (23 min. rijden vanaf Hudson Restaurant & Events) staat het populairwetenschappelijk museum Het Museon. Dit museum heeft de mooiste collecties op het gebied van geologie, biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, techniek en volkenkunde. Wil je een bezoek aan Het Museon combineren met een restaurant? Kies dan voor Hudson Restaurant & Events en maak dit dagje uit extra speciaal.

Sportpark Verburch
In Sportpark Verburch worden vele sporten beoefend, zoals voetbal, tennis, volleybal, handbal en turnen. Moet je bij Sportpark Verburch sporten en wil je gezellig met je team afsluiten met een hapje en drankje? Op 2 min. afstand van Sportpark Verburch vind je Hudson Restaurant & Events; een foodconcept waarbij met de grote diversiteit aan keukens voor ieder teamlid iets lekkers te vinden is.

Vakantiepark Kijkduin / Vakantiepark s’-Gravenzande
Sta je op Vakantiepark Kijkduin of Vakantiepark s’-Gravenzande en wil je niet op het park eten? Kom dan een avondje bij Hudson Restaurant & Events eten! Op 13 minuten rijden vind je ons foodconcept, waarbij je kunt genieten van diverse wereldkeukens, voor één vaste prijs. Laat je verrassen door de sfeer en smaken en ga met een goedgevulde maag terug naar het vakantiepark.

Pin It on Pinterest

Reserveren