Kindvriendelijk restaurant

Home » Highlights » Kindvriendelijk restaurant

Hét kindvriendelijke restaurant in Den Haag – Hudson Restaurant & Events

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Den Haag? In het restaurant van Hudson Restaurant & Events in Den Haag vermaken kinderen zich urenlang. Naast dat we voor kids veel variatie hebben qua gerechtjes, kunnen zij heerlijk bij ons spelen in ons kinderparadijs. De ruime opzet, de heerlijke pizza’s, pannenkoeken en snacks en het indoor speelparadijs maken Hudson Restaurant & Events hét kindvriendelijke restaurant van Den Haag en omstreken! Door onze ligging aan de rand van het Westland weten ook veel Westlandse kinderen én ouders de weg naar ons restaurant te vinden!

KINDERPARADIJS – Uren speelplezier!

Nadat de buikjes goed gevuld zijn, kunnen de kleintjes zich bij Hudson heerlijk vermaken in het speelparadijs, een échte binnenspeeltuin!

Als ouder kunt u nog in alle rust genieten van het diner. Ook voor de overige gasten blijft de rust bewaard. Het speelparadijs bevindt zich namelijk achter geluidsdicht glas.

Het speelparadijs is een professioneel 2 etages hoge binnenspeeltuin met een glijbaan, jungle brug, reuze tol en vele andere speelelementen.

Loop maar eens mee met Guusje in de video hiernaast, dan begrijp je precies wat we bedoelen.

Pin It on Pinterest

Reserveren